Fjellvannene i Aurland er fulle av fjellørret, og Aurland Fjellstyre legger så godt til rette, at det så og si bare er å forsyne seg. Vi viser deg hvordan! Første delen av denne fjellfiskedagen får du være med Fjellstyret, og se hvor du kan låne båt og garn, tips til hvor den beste fisken er, og være med å trekke garnene som skal sikre forsyningen av fisk til del 2.
Del 2 av fjellfiskedagen er det Morten Tungesvik, som styrer. Her får du demonstrert spennende måter å tilberede delikatessen, som fjellørreten er på. Pannestekt fjellørret med rømme er godt, men her får du utvidet horisonten til varm- og kald-røking, sylting, graving mm. Dagen avsluttes med en nydelig middag der fjellørreten får spille en hovedrolle.
Morten 41 år, har jobbet som kokk i 23 år på topprestauranter i Norge, London og New York. Han er gründer og medeier av Bare restaurant og Bare Vestland i Bergen, som var første restaurant i Bergen med en stjerne i Michelin guiden. Nå har han begynt i ny stilling som executive chef på Hotel Charmante i Skostredet. Morten er dykker, og henter gjerne råvarer opp fra vannet. Fisk og sjømat er dermed noe han har god peiling på.
Pris for hele arrangementet inkludert overnatting med fjellfiskmiddag og frokost: 2350 kr. Trenger du ikke overnatting, er prisen for kurs og fjellfiskmiddag 1500 kr.
Bestill i dag på post@steinbergdalshytta.no, eller 46287352.